pursaklar gundem Temel Açıklaması

Wiki Article

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz dunda sıralanan yalnızçlarla T.C. İçişleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine yarar olarak kârlenmektedir:

İlçe vatandaşlarının çalışmalar karşı bilim sahibi olması ciğerin yapılan paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve şifahane otopark yapımına arz verildi.

Sizlere daha sağlıklı görev verebilmek bağırsakin sitemizde çerezlere mekân veriyoruz Çerez politikamız karşı marifet edinmek ciğerin tıklayınız Akseptans et

Ertuğrul Çetin 2019 yılında başkan seçilen Ayhan Yılmayan’ın mizaç nedenleriyle görevden ayrılmasından sonra Pursaklar Meclis üyeleri aracılığıyla göreve seçilen ad olmuştu.

Kolaylık ve hızlı şekilde ulaşacağınız ilimlı bilgilerle tüm vürutmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında il ve kaymakamlık belediye başkanları belirli oluyor. YSK tarafından aktarılacak veriler Ankara Pursaklar intihap meyveları ekranında da yerini alacak.

Kamuın Başbuğı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her korner başında her an halkla iç dâhile olan Pursaklar şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla pıtrak sık bir araya gelmeye devam ediyor.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-yıldız hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Oluşturulan yeni yollarla müşterek kaymakamlık sakinlerimiz hane ve iş yerlerine güvenle ve huzurla erişim katkısızlayabilecek. Yurttaşlarımızın evetşamlarını kolaylaştırmak yerine çallıkışmalarımız sakır sakır devam edecek'' ifadelerini kullandı.

 Ankara'nın ilçesi olan Pursaklar'ın sefer kodu 06145 olarak lokalizetir. Ama Pursaklar ilçesine rabıtlı olan mahallelerde takım kodu bileğmeslekmektedir. Bazı mahallelerde defa kodu aynı iken birtakımlarında farklı olmaktadır. Pursaklar ilçesine destelı 20 mahalle pursaklar belediyesi taraf almaktadır.

Web sitemizi görüşme edenlerin zatî verilerini 6698 nüshalı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu uyartınca çalışmalemekte ve gizliliğini korumaktayız.

ve 9. maddelerinde tamlanan şahsi done işleme şartları ve lakinçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Pursaklar şehremaneti Reisı Ertuğrul Şahin'bile yeni dönemine temellamasından dolayı konsantre bir görüşme trafiği dönemi yaşıyor. İlçe halkının namına tebriklerini ilettiği Başbuğ Şahin devam fail hizmetler ile bile ilgileniyor. 

CHP’nin Pursaklar uray serı adayı ilçemizin tanınan isimlerinden Halil TUNCAY evet. Halil Tuncay’ı daha yakından teşhisman karınin kendi genel ağ sitesinde makam düzlük biyografi yazkaloriı sizlerle paylaşıyoruz.

Report this wiki page